Hur kan jag uppdatera min MySpace och Facebook på samma gång från min mobiltelefon?

January 23

Hur kan jag uppdatera min MySpace och Facebook på samma gång från min mobiltelefon?


Sociala nätverkssajter som MySpace och Facebook har gjort det enklare än någonsin att låta dina vänner vet vad du håller på med. Även om du inte har en smart telefon, kan du skicka en statusuppdatering till båda platserna genom textmeddelanden-kompatibla mobiltelefoner. Denna tjänst är gratis, men din nätoperatör kan debitera dig för skickade och mottagna textmeddelanden om du inte har en obegränsad textning plan.

Instruktioner

1 Ställ in telefonen för att skicka texter till Facebook på Facebook Mobile sidan. Du måste välja din plats och bärare, skicka ett textmeddelande till Facebook numret (32665 i USA) och ange bekräftelsekoden texted tillbaka till dig.

2 Ställ in telefonen för att skicka texter till MySpace på den mobila sidan MySpace. Liksom Facebook Mobile installationen, måste du bekräfta ditt telefonnummer med MySpace och skicka ett testmeddelande till nummer statusuppdatering (69772).

3 Skriv din statusuppdatering i ett nytt textmeddelande. Utse både Facebook och MySpace nummer som mottagarna. När du skickar meddelandet, bör skickas till båda profilerna.

Tips

  • De flesta mobiltelefoner begränsa längden på ett textmeddelande till ca 160 tecken, så håll detta i åtanke när du skickar statusuppdateringar via telefonen; Om ditt meddelande är för långt, kan det bli avskurna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com