Hur man hittar en tagg i tes på en Wordpress blogg

November 20

Hitta alla inlägg relaterade till en viss tagg i "Thesis" Wordpress tema för att läsa alla inlägg med anknytning till det ämnet. Liksom alla Wordpress teman, Thesis inkluderar flera alternativ för att navigera genom bloggen taggar. Använd det alternativ som är mest lätt tillgängliga på bloggen du besöker. Avhandlingen har utbredd användning, så flera potentiella olika layouter och arrangemang finns.

Instruktioner

1 Rulla ner genom bloggen, och söka efter en "Tag Cloud." En tagg moln är en kvadrat- eller rektangulär arrangemang av post taggar som vanligtvis visas på sidan eller botten av bloggen. Klicka på någon tagg i molnet för att föras till en lista över alla inlägg som använder det.

2 Öppna en bloggpost som använder taggen som du vill se alla relaterade inlägg. Klicka på namnet på etiketten bakom "Tags:" etikett, som visas längst ned i inlägget i de flesta fall.

3 Klicka på namnet på en tagg för att dra upp den sida som listar alla tjänster som är kopplade till den, med hjälp av en URL formaterade som följer:

thesiswpblog.com/tag/sample-tag

Ersätt "Prov Tag" med namnet på taggen i fråga - men prova flera format om den första inte fungerar. "Custom Cars," till exempel, skulle kunna anges som "custom-bilar" eller "customcars."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com