Hur till Redigera i Microsoft OneNote

February 25

Hålla elektroniska anteckningar på datorn kan vara mycket bekvämare än anteckningar i en vanlig spiralbunden tidskrift eller bärbar dator. Microsoft OneNote ger dig möjlighet att skapa elektroniska anteckningsböcker, som kan nås när du är på din dator och delade snabbt via e-post. Microsoft OneNote innehåller flera funktioner som stödjer organisation och personalisering. Till exempel, kan användare dra anteckningar var som helst på skärmen och för in extra bärbara sidor vid behov. OneNote sparar också automatiskt ändringar som gjorts till dina anteckningar, vilket innebär att du inte behöver komma ihåg att klicka en "Spara" -knappen. Några användningsområden för Microsoft OneNote inkluderar skriv akademisk kurs anteckningar, organisera klient eller kundregister, hålla en personlig dagbok och organisera möten eller projekt anteckningar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", välj "Alla program" och klicka på "Microsoft OneNote" från listan. Eller dubbelklicka på programikonen OneNote på skrivbordet om du har en genväg på skrivbordet. Klicka på menyn "Arkiv", välj "Öppna" och klicka på "Notebook". I "Open Notebook" fönstret, gå till den katalog eller mapp där du har sparat OneNote anteckningsbok. Klicka på filnamnet den bärbara datorn för att välja och markera det. Klicka på "Öppna".

2 Välj "visning" i vilken du vill göra anteckningar. Klicka på "Full Page View" bredvid "Hjälp" menyn för att ta bort "File" och andra menyer, bli av med OneNote sidopaneler och expandera synen på den bärbara datorn sidan. Klicka på "Visa / Göm härskar Lines" -ikonen i verktygsfältet längst upp för att visa linjer som liknar vad som skulle visas i ett anteckningsblock.

3 Klicka var som helst i det vita utrymmet på OneNote för att placera markören. Typ meddelanden eller uppgifter med tangentbordet för att få texten får placeras i en behållare. Högerklicka i behållaren, och välj "Bullets" eller "numrering" om du vill skapa en strukturerad lista. Klicka på container rutorna och dra dem var som helst på OneNote skärmen för att omorganisera och flytta information och anteckningar.

4 Klicka på "Clip" -ikonen i verktygsfältet för att ta en bild på skärmen, till exempel en webbsida du tittar eller annan programfönstret. Klicka och dra "plus" tecken med musen för att fånga skärmen och infoga bilden i OneNote. Klicka på "Infoga" och sedan "Bilder" eller "filer" alternativet; dubbelklicka på bilden du vill infoga eller den fil du vill länka till din bärbara dator för att lägga till det i OneNote anteckningar.

5 Klicka på "Rita verktygsfältet" ikon för att visa ritverktygen. Klicka på "Line Color" -ikonen från ritningen verktygsfältet och välja färg som du vill rita. Välj raden verktyg som du vill, såsom pilen, rektangel eller triangel form. Klicka var som helst på OneNote skärmen och dra musen för att infoga och ändra storlek på dessa linjer och former för att skapa diagram.

6 Klicka på "Ny sida" -knappen ovanför listan på sidan flikarna för att lägga till en ny sida till den bärbara datorn. Skriv in titel som du vill använda för sidan direkt i titelområdet längst upp på sidan. Klicka på pilen bredvid "Ny sida" -knappen och klicka på "Nytt Undersida" för att organisera dina anteckningar ytterligare. Högerklicka på fliken sektionen upptill, och klicka på "Nytt avsnitt." Skriv ett avsnitt titel i fliken och tryck på "Enter".

Tips

  • Klicka på "Infoga extra skrivutrymme" pilen i OneNote verktygsfältet och dra med musen var som helst i dina anteckningar där du vill lägga till mer utrymme.
  • Du kan också öppna en viss anteckningsbok - som OneNote tenderar att lämna bärbara datorer "öppen" när du stänger programmet - genom att klicka på namnet på den bärbara datorn som du vill redigera i "bärbara datorer" navigeringsfältet i den vänstra kolumnen i OneNote program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com