Hur att hitta på nätet lösenord

July 15

Hur att hitta på nätet lösenord


Det är alltid farligt att kringgå säkerheten när nätet; programvara som utformats för att kryptera och hantera lösenord garanterar användarskydd. Det finns ingen anledning till oro. Med lösenord verktyg programvara som Internet Explorer Pass View, kan användarna hantera online lösenord. Lägga lösenord programvara på skrivbordet kommer att hjälpa dig att spara dina lösenord om du glömmer dem ofta.

Flera webbplatser sponsor gratis nedladdningar av lösenord verktyg programvara. Du behöver inte spendera mycket tid eller pengar. Internet Explorer Pass Se fortfarande ansedd i listan. Det visar alla lösenord som lagras av Internet Explorer och visar webbadressen, lagringsplats och användarnamn tillsammans med lösenord. Ladda ner den senaste versionen gratis.

Instruktioner

1 Gå till ett uppdragsgivande webbplats. Om du inte har den webbadress, sedan slutföra en online-sökning med hjälp av "Internet Explorer Pass View" och "gratis nedladdning".

2 Klicka på Internet Explorer Pass länken Visa. Länken bör omedelbart väg dig till rätt fil; vidare till steg 3. Om du inte dirigeras till filen efter att ha klickat på länken, försök att återställa webbsidan genom att använda "pil" -tangenten. Om sidan inte åter, prova en annan webbplats.

3 Kopiera den körbara filen, <iepv.exe>, till en angiven mapp. Spara den på skrivbordet.

4 Kör filen. Klicka på "Kör" knappen för att starta nedladdningen Internet Explorer Pass View ansökan.

5 Vänta för Internet Explorer Pass Visa att skanna alla lösenord som känns igen av Internet Explorer på datorn. Tryck inte på några knappar medan Pass View är scanning.

6 Visa lösenord i huvudfönstret för enklare åtkomst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com