Hur konvertera Google Kalender till FranklinCovey Format

December 1

Hur konvertera Google Kalender till FranklinCovey Format


"Nyckeln är att inte prioritera vad som finns på ditt schema, men att schemalägga dina prioriteringar." Som Stephen Covey anges schemaläggning prioriteringar är ett av målen för FranklinCovey systemet. Systemet har mer än 15 miljoner användare över hela världen, och om du är redo att konvertera från en Google Kalender till FranklinCovey, kan vissa program hjälper dig att göra det.

FranklinCovey Principer

Den FranklinCovey systemet kretsar kring prioritera arbetsuppgifter och schemaläggning dem. "A" uppgifter är den viktigaste och måste få gjort idag. "B" uppgifter är viktiga, men de kan vänta till ett senare tillfälle. "C" uppgifter skulle vara trevligt att få gjort, men de kan fördröjas utan skada. Uppgifterna i dessa kategorier är vidare prioriteras med hjälp av siffror, med "1" är den viktigaste. Den FranklinCovey systemet kan du också ange om en uppgift påbörjas eller avslutas, har överlämnats av någon annan eller har försenats.

PlanPlus Planner

Den PlanPlus Planeraren använder FranklinCovey principer. Om du vill synkronisera Google Kalender med PlanPlus Planner, öppnar PlanPlus Planner app. Tryck på "Inställningar" på huvudskärmen. Tryck på "Schedule / Kalenderinställningar" och sedan "Schedule Visa inställningar." På Välj Google Kalender skärm, välj det Google-konto som du vill synkronisera och tryck på "OK". Tryck på kompassikonen för att gå tillbaka till huvudskärmen, och tryck sedan på "Schedule". Nu kan du se dina Google Kalender händelser, märkta med en Google-ikonen, på PlanPlus Planner.

Franklin Covey Tasks

Franklin Covey programmet Uppgifter kan du prioritera uppgifter med FranklinCovey systemet. Att synkronisera Google Kalender med Franklin Covey uppgifter, måste du först uppgradera till Pro-versionen. Från huvudskärmen i Pro-versionen, tryck på "Mer" -knappen och sedan på "Synkronisering." Tryck på "Gmail" -knappen. Välj det Gmail-konto som du vill synkronisera. Google Kalender uppgifter visas nu i Franklin Covey programmet Uppgifter.

Tillämpa FranklinCovey Style till Google Kalender

Om du inte vill använda ännu en app kan du använda FranklinCovey systemet i Google Kalender. Logga in på Google Kalender. Klicka på "Mina kalendrar" i rullgardinsmenyn och välj "Skapa ny kalender." På sidan Skapa ny kalender skärm, typ "A1" i kalendern fältet Namn. Du kan lägga till en beskrivning, offentliggöra kalendern eller dela den med andra. Klicka på knappen "Skapa kalender". Skapa ytterligare 8 kalendrar: A2, A3, B1, B2, B3, C1, C2 och C3. Tilldela varje kalender sin egen färg genom att klicka på kalenderns rullgardinsmenyn och välja en färg. För att göra viktiga uppgifter sticker ut, använder ROYGBIV färgschema, tilldela rött till A1, orange till A2 och så vidare.

För att skapa en händelse eller uppgift, klicka på kalendern. I dialogrutan namnge händelsen i fältet Vad. Välj prioritet FranklinCovey nivå genom att klicka på "Kalender" och välja rätt kalender. Klicka på "Skapa händelse." Händelsen läggs till i din kalender, och dess färg berättar dess prioritetsnivå.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com