Hur fixar Windows Internet Explorer 7 Grafik

January 15

Hur fixar Windows Internet Explorer 7 Grafik


Internet Explorer är standardwebbläsaren i Windows-operativsystemet. Bortsett från operativsystemet Windows självt, är Internet Explorer den mest använda programvara i världen. Därför är det mycket troligt att ett fåtal användare kan uppleva ett vanligt problem med webbläsaren, där bilderna på webbplatser inte läsa. Istället kommer de att visa en ruta med ett rött "X" i hörnet eller ibland inte visas någonting alls.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer. Rensa tillfälliga Internetfiler genom att göra följande: Öppna menyn "Verktyg" i verktygsfältet och välj "Ta bort webbhistorik." Klicka på "Ta bort filer." Klicka på "OK" för att alla öppna dialogrutor och nära Internet Explorer.

2 Öppna Internet Explorer och klicka på "Verktyg" och välj sedan "Internet-alternativ." Välj fliken "Avancerat". Rulla ner till "Multimedia" header på listan. Inom ramen för detta avsnitt, se till att "Visa bilder" väljs så att det finns en bock på objektet.

3 Klicka på fliken "Säkerhet" i "Internet-alternativ" i dialogrutan. Klicka på "Återställ alla zoner till standard nivåer" -knappen och klicka på "OK" för att alla öppna dialogrutor. Starta om datorn för att slutföra reparationen. Grafik bör nu visas på webbsidor.

Tips

  • Om du inte ser "Verktyg" objekt eller verktygsfältet genom att trycka på "Alt" och verktygsfältet kommer att dyka upp under adressfältet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com