Photoshop handledning om hur man gör en foto Painterly med borstar

April 10

Photoshop handledning om hur man gör en foto Painterly med borstar


I både fotografiska och målning konstformer, är stor vikt vanligtvis placeras på extrem precision och få bilden exakt rätt. För tillbakalutade artister mer bekymrade med att få kreativa än att uppnå perfektion, en stilistisk sätt konstnärligt uttryck kallas "måleriska" kan vara en bra passform. Att vara måleriska medel visar synliga penseldrag i en bild i stället för vätskeledningar; Rembrandt, Van Gogh och Renoir är alla anses måleriska målare. Lägg måleriska effekter på ett digitalt fotografi med Adobe Photoshop och dess samling av på skärmen färg (erly) borstar.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Klicka på "File". Klicka på "Öppna". Navigera till det foto du vill göra måleriska och dubbelklicka på filnamnet. Bilden öppnas på arbetsytan i Photoshop.

2 Klicka på "Pipett" verktyg på kolumnen "Verktyg". Klicka i den första färgen på bilden för att måla över. Pipettverktyget fångar att färg som ska användas för att måla med.

3 Klicka på "Brush" verktyget på kolumnen "Verktyg". Dra ner penseln väljaren på verktygsfältet längst upp på arbetsytan. Bläddra igenom borsthuvuden och välj en med önskad borst stroke utseende, såsom # 461 eller # 134. Skjut "Size" bar på "25."

4 Placera markören över bilden och notera det tar formen av penselspetsen. Ta reda på om penselstorlek är lämpligt; Om inte, ändra storlek på "Size" reglaget för att få det till önskad storlek.

5 Klicka och dra markören runt konturen och kanterna på det område av färg, sedan dra fram och tillbaka över resten av området med färg. Ju fler gånger du klickar och drar över samma plats, desto mer penseldrag du kommer att lämna.

6 Klicka på "Pipett" verktyg till nästa färg för att måla med, klicka tillbaka till "Brush" verktyget och fortsätta måla måleriska stroke. Upprepa tills fotografiet är helt skymd av penseldrag eller har så mycket målerisk effekt som önskas.

7 Klicka på menyn "Arkiv". Välj "Spara som". Ange ett nytt namn i "Filnamn" rutan. Klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com