Hur man gör knappar på Photoshop Elements

April 11

Att lära sig att göra knappar med Photoshop Elements kan du skapa kontroller med anpassade fasader, som du kan använda på webbsidor och i program såsom spel. Du kan ta flera olika metoder för att göra en knapp med Photoshop Elements, inklusive en med en rundad rektangel för att göra knappen ytterkant. Använd "Gradient" verktyg för att låna en 3-D utseende till din knapp, och ge den en tunn kontur så att det hoppar ut från bakgrunden.

Instruktioner

1 Klicka på paletten verktygsikonen som ser ut som en rundad rektangel, sedan drar på duken att definiera rektangeln ytterkant. Detta utgör omkretsen av din knapp.

2 Klicka på "trollspö" -ikonen från verktygspaletten, klicka inuti rektangeln för att välja form. Element kommer att visa ett meddelande om att förenkla formen, vilket innebär att den måste omvandla den från en vektor till en rasterbild för att slutföra valet. Vektorer är grafik du kan skala utan distorsion. Klicka på "OK" för att slutföra omvandlingen till en rasterbild.

3 Klicka på den övre färgruta längst ned i verktygspaletten och klicka sedan på en färg för din knapp från paletten som visas. Klicka på "OK" för att avsluta ditt val färg.

4 Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en rektangel med en gradient, klicka direkt ovanför knappens topp, halvvägs mellan vänster och höger sida. Dra direkt ner till strax under knappens nedre kant, släpp sedan att fylla på knappen med en färg som ändras från förgrundsfärgen du väljer att standard vit bakgrund.

5 Klicka på ikonen på paletten verktygsikonen som är formad som en rektangel med en streckad linje, högerklicka sedan på knappen. Klicka på "Stroke" -kommandot, som berättar Photoshop Elements du vill måla en kontur runt bakgrunden.

6 Skriv "3px" i "Bredd" textrutan och klicka sedan på dialogrutan för färgrutan. Klicka den svarta färgen från färgpaletten, klicka sedan på "OK" på alla öppna dialogrutor för att dra knappens kontur.

7 Klicka på "T" -ikonen från verktygspaletten, sedan dra över insidan av knappen för att definiera textrutan. Skriva in text för knappen, såsom "Tryck mig!" Klicka någonstans utanför textrutan för att slutföra textinsättnings och slutföra knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com