Hur fungerar en Skyway Satellite Arbete?

February 19

Hur fungerar en Skyway Satellite Arbete?

satellit Internet

En satellit Internet-tjänsten är en som främst används på platser där det är omöjligt att ge konsumenterna standard Internet-anslutning. Exempel på detta är bergsregioner, liksom de på landsbygden, där kör kablar till och från hem är omöjligt. Satellite Internet finns även i extrema förhållanden, såsom på fartyg till havs. Skyway är en populär satellit Internet-leverantör.

komplikationer

Skyway satellit Internet fungerar genom att överföra data från Internet från tjänsteleverantören till en satellit kretsar runt jorden, och sedan strålande det tillbaka ner till konsumenten via sin parabolantenn. Det finns ett antal saker som kan påverka kvaliteten på Skyway satellit Internettjänst. Regn och fukt i luften, till exempel, kan påverka både banan och kvaliteten på signalen. Det finns ett antal saker som kan hjälpa. Den vanligaste lösningen är att öka storleken på konsumentens parabol, så de får mer av signalen från satelliten på en gång.

Line of Sight

Generellt krävs en rak linje mellan Skyway satelliten och konsumentens parabol för Internet-anslutning. Maträtt blockering av tunga träd eller stora mängder buskar utanför användarens hem skulle kunna påverka skålen förmåga att skicka och ta emot signalen. Det skulle också vara en period av stillestånd om Skyway satelliten skulle plötsligt falla ur omloppsbanan, och inte längre vara ovanför halvklotet där användaren liv.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com