Hur Inaktivera Facebook men Keep My Musikersidan

July 17

Avaktivera en Facebook-profil inte bort en fan-sida; Däremot kommer din administratörsrättigheter upphöra när kontot är inaktivt. Om du vill avaktivera ditt konto men behålla administratörsbehörighet för musiker sida, måste du skapa en Facebook företagskonto och länka den till musikern sidan före deaktivering. Eftersom hantera två Facebook-profiler, vare sig företag eller personliga, samtidigt, är mot Facebooks användarvillkor, måste du inaktivera företagskonto om du väljer att återaktivera din personliga profil.

Instruktioner

1 Besök Facebook.com. Logga ut från ditt konto om du redan är inloggad. Klicka på "Skapa en sida" längst ned på skärmen.

2 Välj någon typ av för att skapa. Sidan informationen spelar ingen roll - du bara skapar det inledningsvis skapa en Facebook-företagskonto. Du kan ta bort sidan senare.

3 Välj "Jag har inte en Facebook-konto." Ange informationen för att skapa ditt företagskonto och klicka sedan på "Registrera dig nu." Kontrollera den e-postadress du använde för att skapa kontot och klicka på verifieringslänken.

4 Logga ut från ditt företagskonto och sedan logga in med ditt personliga konto. Klicka på "Konto" och sedan "Använd som sida." Välj musiker sidan. Klicka på "Visa alla" bredvid "Admins."

5 Klicka på "Lägg till ny Admin." Skriv den e-postadress du använde för att skapa ditt företagskonto och klicka sedan på "Lägg till". Ditt företagskonto är nu kopplad till musikern sidan.

6 Klicka på "Konto" och sedan "Kontoinställningar". Klicka på "Inaktivera" för att avaktivera din personliga Facebook-profil.

7 Logga in med ditt företagskonto profil. Klicka på standardsidan som du har skapat, och klicka sedan på "Redigera sida." Klicka på "permanent Ta bort sida" för att radera standardsidan. Du kommer nu att kunna hantera din musiker sida med ditt företagskonto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com