Hur man fixar en Fatal datorfel

May 9

Hur man fixar en Fatal datorfel


Att få en dödlig datorfel kan vara frustrerande och förvirrande. Fastställande dessa fel är inte så mycket en fråga om tekniskt förstå exakt vad som hände, men att förstå vad man ska göra för att förhindra att det händer igen. Fatal undantag brukar stanna ett program från att arbeta helt och hållet, så du måste börja om från början vad det var du försökte göra. Innan du börja om, men bör du prova några enkla steg som sannolikt kommer att vara verksamma i programmet nästa gång.

Instruktioner

1 Stäng alla andra program som är igång och försök igen. Ibland program inte fungerar bra tillsammans. Du kan behöva öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka "Ctrl + Alt + Delete" för att visa listan över program som körs. Härifrån kan du stänga program som körs i bakgrunden som du inte behöver.

2 Starta om datorn. Om stänga andra program som inte fungerade, ofta en omstart kommer att lösa problemet. När du har startat, inte göra något annat innan operationen igen. Detta kommer att minska risken för andra program störande.

3 Kör Scan program som följer med Windows. Det kan finnas vissa fel på hårddisken som orsakar allvarliga fel. Ibland Scan kan åtgärda hårddisk problem och förhindra felet uppstår igen.

4 Gå till Windows Update och hämta de senaste filerna om du inte är just nu aktuell med alla patchar och uppdateringar tjänster. Windows kommer automatiskt att avgöra vilka uppdateringar du behöver.

5 Avinstallera nyligen installerad programvara. Programvaran kan ha ett problem eller kan ha installerats felaktigt. Det är också bara inte kan fungera bra med andra program.

6 Ta ut RAM och ta den till en datorbutik för att se om det finns några problem med det. Du kan prova att byta ut RAM utan att den är kontrollerad, eftersom RAM är relativt billig. Men om du kan hitta en dator återförsäljare som har en RAM testare, kan du oftast få din RAM testas gratis.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com