Hur man undviker Facebook Worm Virus

July 28

På en populär webbplats som Facebook som har dragit 100 miljoner användare över hela världen, drar det också hackare. Facebook-användare har upplevt en ökning av spam-mail, kapade konton och avaktiveras konton.

Instruktioner

1 På en populär webbplats som Facebook som har dragit 100 miljoner användare över hela världen, drar det också hackare. Facebook-användare har upplevt en ökning av spam-mail, kapade konton och avaktiveras konton. Tillbaka i slutet av juli, var attacker kopplade till Koobface, en internet mask som riktade Facebook och MySpace. Koobface skickar skadliga koder i former av meddelanden som "Du ser rolig i denna nya video" och "Du ser bara häftigt i denna nya film" leder direkt till viruset, så det är bäst att INTE Klicka på meddelandet. När du är på ett socialt nätverk, ägna stor uppmärksamhet åt körbara hämtats till Windows-maskiner, hålla maskinen fullt lappat och köra uppdaterade anti-malware program.

2 Skräppost spridning Storm Worm skadliga program till mottagaren när användaren klickar på en länk, är den skadlig programvara laddas ned till Internet anslutna enheten och får den att bli smittad och bli en del av Storm Worm botnet. Botnet är ett nätverk av infekterade maskiner under överinseende av en enskild användare. De planerar att underlätta brottslig verksamhet och sprider skadliga program till andra maskiner på Internet. Social ingenjörskonst lockar för att plantera skadlig kod med hjälp av dessa två metoder för att använda video och falska Flash Player nedladdningar. En fil som heter kod setup.exe hämtas till offrets dator.

3 Alla bör tänka på följande: (1) Klicka inte på oönskad skräppost. (2) Var försiktig med personer som representerar sig som tjänstemän värva personlig information via e-post. (3) Var försiktig med e-postmeddelanden som innehåller bilder i bifogade filer, eftersom många av filerna kan innehålla virus. Bara öppna bifogade filer från kända avsändare. (4) inte lämna ut personuppgifter till någon som söker samla information. Också akta oss på sociala nätverk webbplatser som innehåller meddelanden och kommentarer som Paris Hilton kastar Dwarf på gatan; Kontrollanter Fångat Nedladdning grader från Internet; Hallå; Du måste se det !!! LOL. Min vän fångat dig på dolda cam; Är det verkligen känd person? Roliga Moments och många andra.

4 Koobface virus hackar i varje sökning som utförs på datorn. För att ta bort Koobface virus från datorn, följer du anvisningarna på denna Facebook-sida http://www.facebook.com/security.

Tips

  • Koobface virus hackar i varje sökning som utförs på datorn. För att ta bort Koobface virus från datorn, följer du anvisningarna på denna Facebook-sida http://www.facebook.com/security.
  • Koobface virus hackar i varje sökning som utförs på datorn. För att ta bort Koobface virus från datorn, följer du anvisningarna på denna Facebook-sida http://www.facebook.com/security.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com