Hur gör jag en signatur i Adobe Photoshop?

February 12

Du kan lita på Adobe Photoshop, grafik del av Adobe Creative Suite programpaket för att redigera dina bilder, men programmets verktyg kan mycket mer än bara mixtra runt med bilder. När du behöver ett sätt att signera dokument digitalt, såsom begäran om förslag eller avsiktsförklaringar eller något annat som har att visa bevis på din recension, ser till Photoshop för att skapa en digital signatur.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop, klicka på "File" och välj "Nytt". Döp filen "Signatur" och ange önskade dimensioner, såsom 4 inches med 2 inches dra ner menyn "Mode" och klicka på "RGB Color." Klicka på "Transparent" under avsnittet "Innehåll". Klicka på "OK" och arbetsytan i Photoshop öppnas.

2 Dra ner menyn "Visa" och klicka på "Passa på skärmen." Detta kommer inte att öka filstorleken; det bara ger mer plats på skärmen.

3 Dubbelklicka på övre vänstra kvadraten på "Färgväljaren", som är de två överlappande färgade rutor på "Verktyg" paletten. Välj en svart eller blå lacken eller färgen "bläck" du vill ha för din signatur. Klicka på "OK."

4 Klicka på "Paintbrush" verktyg, dra ner menyn "Brush" och välj en solid, rund borsthuvud som "# 9."

5 Placera markören på den vänstra sidan av den "Signatur" rutan och rita din signatur i manus, som börjar med ditt förnamn, eventuella mellannamn eller mitt första och sedan ditt efternamn.

6 Dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Spara som". Välj "GIF" från "Format" -menyn, det enda alternativet som gör genomskinliga bakgrunder så din signatur kan gå på någonting. Spara filen på din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com