Hur man gör en interaktiv bildspel med CS5 Flash Pro?

August 30

Hur man gör en interaktiv bildspel med CS5 Flash Pro?


Flash Professional CS5 innehåller flera mallar för att möjliggöra dig att skapa presentationer snabbare, inklusive en interaktiv bildspel mall. Bildspelet visas som en PowerPoint-presentation och styrs med hjälp av tangentbordskontroller, till exempel höger och vänster pil för att flytta framåt och bakåt. Anpassa mallen med dina egna data, såsom text och bilder.

Instruktioner

1 Öppna Flash CS5 och välj "File" och "Nytt" från huvudmenyn. Välj "Mall" -fliken och klicka "Presentationer" från kolumnen "kategorier". Klicka på "Simple Presentation" i "mall" panel. Klicka på "OK". En färdiga presentation 800 x 600 pixlar som innehåller fyra diabilder visas. Varje bild finns i en separat ram. I det här exemplet, ersätta dessa ramar med egna bildspelsbilder.

2 Klicka på "Bakgrund" lagret och klicka på soptunneikonen under tidslinjen för att ta bort lagret.

3 Välj "File", "Importera" och "Importera till bibliotek." Välj bilder från den resulterande webbläsarfönstret och klicka på "Öppna" -knappen. Bilderna importeras och lagras i bibliotekspanelen. Se till att bilderna är 800 x 600 pixlar för att matcha nuvarande utformning.

4 Klicka på den första "Slides" lagret ram och ta bort befintliga data. Leta reda på bilden i bibliotekspanelen som du vill använda för den första bilden. Dra den från biblioteket till scenen. Upprepa detta för varje ram för att slutföra bildspelet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com