Hur Överför Office 2007 Aktivering från en dator till en annan

July 3

Hur Överför Office 2007 Aktivering från en dator till en annan


De flesta Microsoft Office Home användarlicenser tillåter att produkten installeras på en dator i taget. Detta innebär den medföljande produktnyckeln kan inte användas för att samtidigt installera och aktivera svit på varje dator i hemmet (det finns Family Pack licenser för det). Programvaran måste först avinstalleras från den gamla datorn innan du aktiverar Microsoft Office 2007 på den nya.

Instruktioner

1 Öppna "Lägg till / ta bort program" verktyg på den gamla datorn. Detta kan hittas i kontrollpanelen, som är i menyn "Start".

2 Välj Microsoft Office-program och klicka på "Ta bort / avinstallera" för att radera programmet från den gamla datorn.

3 Sätt i installationsskivan för Microsoft Office 2007 i den nya datorn. Klicka på alternativet för att starta installationen från fönstret installatör som öppnas automatiskt.

4 Ange Microsoft Office 2007 produktnyckel när du tillfrågas. Detta bör vara placerad på själva skivan eller med skivans förpackning. Detta är samma produktnyckel som aktiverade tidigare installation av Microsoft Office. Slutföra de återstående anvisningarna som presenteras på skärmen för att installera Microsoft Office.

5 Öppna Microsoft Outlook. Välj "Hjälp" och sedan "Aktivera produkt" och aktivera den nya installationen på nätet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com