Vad är en MSI för Google Sketchup?

April 30

Google SketchUp är ett 3D-ritprogram som låter dig göra 3D-modeller av objekt, rum, byggnader och andra objekt. Du kan använda den för att dra ditt vardagsrum och ordna den virtuella möbler. Eller så kan du skapa en byggnad eller en hel stad och lägga till Google Earth eller importera information från Google Earth i din SketchUp-modell. Google SketchUp MSI-fil är ett sätt du kan installera Google SketchUp på din Windows-dator.

Google SketchUp

Google SketchUp är ett gratis program tillgängliga från Google. Det finns också en Pro-version du kan betala för det ger professionella funktioner för arkitekter. Den fria versionen av SketchUp låter dig skapa objekt som består av kanter - raka linjer - och ansikten - 2D former såsom rektanglar. Du kan driva en 2D-objekt för att skapa en 3D-en. SketchUp har exakta mätningar så att din ritning är att skala, och du kan använda färger och texturer till dina ytor.

MSI-fil

MSI-filer är filer som skapats för att arbeta inom ramen för Windows Installer. Detta används för att kallas Microsoft Installer, och även om namnet har ändrats, initialer i filändelsen förbli densamma. Det gör det möjligt för programtillverkaren för att skapa ett grafiskt gränssnitt för installation och ett sätt att enkelt avinstallera det eller rulla tillbaka till hur systemet inrättades före installationen om det skulle bli nödvändigt.

Krav

Google SketchUp 8 ger en enkel EXE-fil installationsprogram som du kan använda för att installera det på en Windows-dator eller en Mac. Version 8 har också en MSI för dem som vill ha det. För att kunna använda den, måste du Windows Installer 3.1 eller senare, Windows XP Service Pack 2 eller senare, och Microsoft .NET Framework 2.0 eller senare.

nackdelar

Det finns vissa nackdelar med att använda en MSI-fil. Det kommer inte att fungera på en Mac, så det är bara användbar på ett Windows-operativsystem. Dessutom är MSI-fil för Google SketchUp mycket större än EXE installationsfilen, eftersom EXE-format tillåter att data komprimeras när filen skapas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com