Hur Zoom och spara dina bilder i Photos

May 2

Hur Zoom och spara dina bilder i Photos


Photoscape är en gratis bildredigeringsprogram som utvecklats av Mooii Tech. Programmet är utrustad med en matris av fotoredigeringsverktyg. Det finns också ett zoomverktyg som tillåter användare att justera storleken på en bild. Men denna inställning gäller endast för visning på skärmen av fotot. Om du vill zooma in på en viss del av ett foto och spara bilden som det ser ut som på nära håll, måste du beskära bilden.

Instruktioner

1 Starta Photos ansökan.

2 Klicka på "Editor."

3 Bläddra igenom katalogen av bilderna som visas i den vänstra fönsterrutan. Klicka på den bild du vill redigera. Dra bilden till bildfönstret ligger i den högra sidopanelen.

4 Klicka på "Crop" -fliken ligger under bilden fönstret.

5 Använd datorn musen för att välja den del av bilden som du vill zooma in på. Allt utanför det markerade området kommer att försvinna från bilden.

6 Öppna "Crop" rullgardinsmenyn. Välj önskad gröda förhållande. Till exempel kan du förstora det markerade området med en faktor av 1-2.

7 Klicka på "Crop". Klicka på "Spara".

8 Skriv in namnet du vill använda för den redigerade fotobild i "Filnamn" rutan. Öppna "Spara i" rullgardinsmenyn. Gå till den katalog där du vill att bilden ska lagras. Klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com