Hur man laddar ner Panda Antivirus gratis

October 3

Hur man laddar ner Panda Antivirus gratis


Panda Security är en av de äldre datasäkerhet programvaruföretag. Panda Security först började göra affärer i Spanien 1990, och har sedan dess expanderat för att ge säkerhetsprogram till kunder över hela världen. En av produkterna i Panda Securitys lineup är Panda Antivirus Pro. Även en kommersiell produkt, kan Panda Security vem som helst att ladda ner Panda Antivirus Pro och prova - med teknisk support ingår - i 30 dagar. Om du vill prova Panda Antivirus Pro, kan du hämta det från Panda Security webbplats.

Instruktioner

1 Gå till utvärderingssidan för Panda Antivirus Pro (se Resurser).

2 Fyll i den begärda informationen på blanketten. För att få din gratis testversion, Panda Security begär att du ger grundläggande information såsom namn, e-postadress och det antal datorer som du vill installera programvaran på.

3 Klicka på en alternativknappen längst ner i formuläret för att ange om du är villig att ta emot nyheter och annan reklaminformation på den e-postadress du angett.

4 Klicka på knappen "Skicka". Du bör få en bekräftelse på att förklara att ett e-postmeddelande har skickats till dig.

5 Kontrollera den e-postadress som du angav när du fyller i Trial Form för Panda Antivirus Pro. Du bör hitta ett e-postmeddelande med titeln "Tillgång till din gratis nedladdning." Öppna e-post.

6 Klicka på den blå länken med titeln "Panda Antivirus Pro" i e-postmeddelandet. Din webbläsare kommer att börja ladda ner programmet automatiskt. Välj skrivbordet när tillfrågad om en plats att spara filen.

7 Dubbelklicka på filen "AP10promo.exe" för att installera Panda Antivirus Pro när nedladdningen är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com