Hur Jämför Sound Mixing program

March 15

Hur Jämför Sound Mixing program


Oavsett om du är en sund blandning av pro eller är nyfiken på att komma igång, utforska de olika alternativen för ljud blandning program. Den typ av ljudfiler som du vill blanda, din nivå och budget kan snabbt begränsa dina val.

Budget

Du kan spendera hundratals dollar på en sund blandning program eller ingenting alls. Flera fria ljud blandare, även känd som ljudmixning program finns tillgängliga online. De får dock inte ha alla samma funktioner som de för kostnad program. De är idealiska för dem som bara lära sig att blanda ljud.

Formatera

Beroende på vilken typ av ljudfil du vill blanda, måste du vara medveten om de format som olika ljudblandnings program erbjuder. Exempel på tillgängliga format inkluderar WMA, MP3, WAV och Ogg Vorbis. Vissa format är bättre för musik, som MP3, medan WMA kan fungera för talade inspelningar samt musik.

blandnings Egenskaper

Jämföra blandnings funktioner mellan program är det bästa sättet att avgöra vilken som fungerar bäst för dina ljudbehov. Även om varje program har sin egen mängd funktioner, bör en du väljer ett sätt att kombinera delar från flera spår, justera volymen, tona in och ut och separata nya filer från källfilerna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com