Hur man fixar en Kodak Bläckpatron

May 27

Hur man fixar en Kodak Bläckpatron


Kodak skrivare är populära val för både hemanvändare och företag, och dessa skrivare kan ge många års problemfri drift. Men för att få ut det mesta av din Kodak skrivare, måste du veta hur man utför löpande underhåll, inklusive kontroll skick dina bläckpatroner och fastställande av dem vid behov. Kodak patroner är benägna att ett antal frågor, och det är viktigt för skrivare ägare att vara medveten om dessa potentiella problem.

Instruktioner

1 Skriv ut en testsida eller dokument till skrivaren och granska utdata. Om den svarta bläck ser bra ut men färgen är saknas eller av dålig kvalitet, kan du vara säker på att problemet ligger med färgpatronen. Om det finns problem med både svart och färgutskrifter, är det viktigt att noggrant rengöra bläckpatronbärare. Ta bort båda bläckpatronerna och försiktigt torka av företag som använder en bomullstuss doppad i några isopropylalkohol.

2 Öppna locket på skrivaren och vänta på att skrivhuvudena för att flytta till mitten av skrivaren. Fäll upp locket till bläckpatronen.

3 Dra bläckpatronen framåt och lyfta den fri från skrivaren. Vrid bläckpatronen upp och ned och granska den noga. Om du ser några sprickor i kassetten, måste du ersätta det snarare än att försöka fixa det.

4 Doppa en bomullstuss i en flaska isopropylalkohol och torka hela undersidan av bläckpatronen (förutsatt att det inte finns några sprickor). Fortsätt att svabba patronen tills inget mer bläck är synliga. Om kvaliteten på utskriften är fortfarande oacceptabelt efter en grundlig rengöring, måste du byta ut kassetten.

5 Låt bläckpatronen sitta upprätt och lämna det så i 10-15 minuter. Använd bomullspinne för att torka botten av patronen igen, sedan ersätta kassetten i skrivaren. Skicka en testsida till skrivaren för att se till att kvaliteten är acceptabel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com