Hur man skapar en personlig e-postadress gratis

March 23

Hur man skapar en personlig e-postadress gratis


En e-postadress har blivit en nödvändighet, både för att hålla kontakten med vänner och för att kontakta affärs eller potentiella kunder. Även Internetleverantörer ger normalt e-postadresser med sina Internet paket, är du inte begränsad till sina betalda tjänster. Det finns många olika webbplatser som erbjuder gratis e-postadresser för personligt bruk. Skapa ett nytt konto tar bara några minuter.

Instruktioner

Windows Live

1 Gå till Windows Live registreringssidan. Klicka på "Skaffa ett Windows Live e-postadress" länken. Skriv in namnet du vill använda för din e-postadress i "Windows Live ID" textfältet.

2 Klicka på "Kontrollera tillgänglighet" för att se om din önskade adress finns. Skriv ett annat namn och klicka på "Visa tillgänglighet" igen om din adress redan är upptaget.

3 Klicka på rullgardinsmenyn och välj antingen "@ hotmail.com" eller "@ live.com." Ändra förlängning av din e-postadress är rent estetiska skäl och kommer inte att faktiskt ändra konto funktioner.

4 Skriv det lösenord du vill använda i "Password" och "Upprepa lösenord" fält. Ange en annan e-postadress där du kan kontaktas i "Alternativ e-postadress" fältet.

5 Skriv ditt namn, land, stat, postnummer och födelseår i lämpliga textrutor. Skriv in tecknen som visas i säkerhetsbilden i "tecken" textrutan och klicka på "Jag accepterar" för att skapa din gratis e-postadress.

6 Klicka på "Gå till min inkorg" för att börja använda ditt personliga e-postkonto.

gmail

7 Navigera till kontot skapas webbplats Gmail. Skriv ditt för- och efternamn i motsvarande textrutor.

8 Skriv önskat e-postkonto namn i nästa textfältet och klicka på "Kontrollera tillgänglighet". Skriv ett annat kontonamn om det behövs.

9 Skriv det lösenord du vill använda i textrutorna. Klicka på "Security Question" och välja en säkerhetsfråga som du vill använda om du någonsin glömt lösenordet.

10 Skriv din personliga säkerhet svaret i "Answer" fältet och skriver en alternativ e-post i "Recovery Skicka" fältet. Välj din plats från rullgardinsmenyn och skriv in ditt födelsedatum i textrutan.

11 Skriv tecknen syns i ordverifiering bilden i nästa textruta. Klicka på "Jag accepterar. Skapa mitt konto" för att ställa in ditt Gmail-konto.

SYFTE

12 Navigera till AIM-e-postkonto skapas webbplats. Skriv in ditt förnamn, efternamn och önskad e-postadress i de tre första textrutorna.

13 Ange ett lösenord i "Password" och "Upprepa lösenord" fält. Klicka på "kontosäkerhetsfrågan" och välja en säkerhetslösenord som har ett svar som du kommer ihåg.

14 Skriv in säkerhets svaret i "ditt svar" fältet och sedan ange ditt postnummer, födelsedatum och kön i nästa fält.

15 Skriv in tecknen som visas i "Verifiera registrering" bilden och klicka sedan på "Skicka" för att avsluta skapa din gratis AIM e-postadress.

Tips

  • Du behöver inte skapa ett nytt konto för Windows Live om du redan har en MSN Windows Messenger-konto eller Xbox Live-konto. Klicka på "Logga in" på Windows Live ID sidan och skriv in ditt konto och lösenord. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa en ny personlig e-postadress med ditt befintliga konto.
  • Alla tre e inkluderar en funktion som visar hur starkt ditt lösenord är. Använd en kombination av bokstäver och siffror som skulle vara svårt för någon annan att gissa att hålla ditt e-postkonto säker.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com