Hur kan jag lägga mer minne i Windows Vista Home Basic?

November 11

Att hålla upp med minneskraven i nya datorprogram och spel som släpps kan inte bara vara svårt, kan det vara dyrt och tidskrävande. Även om du kan välja att uppgradera datorns minne kapacitet med dyr hårdvara en eller två gånger under maskinens livslängd, är det inte praktiskt att ständigt byta ut RAM gång på gång. Windows Vista-operativsystem ger en enklare (och gratis) alternativ: Windows Readyboost. Readyboost Verktyget kan peka på minnet av en USB-enhet sätts in i datorn för extra RAM för att förbättra prestanda. Genom att använda Readyboost, kan du lägga till temporärt minne till Windows Vista utan att bryta mot banken.

Instruktioner

1 Sätt i en USB-enhet till datorns USB-port.

2 Klicka på "Snabba upp mitt system" i Autoplay menyn som visas om Windows Vista känner igen enheten automatiskt. Om inte, dubbelklicka på "Dator" ikonen på skrivbordet.

3 Högerklicka på USB-enheten ikon i fönstret Dator.

4 Klicka på "Egenskaper".

5 Klicka på fliken märkt "Readyboost."

6 Klicka på "Använd den här enheten."

7 Skjut reglaget till vänster eller höger under rubriken titeln "Space att reservera för systemets hastighet" för att ställa in mängden minne som du vill göra tillgänglig för Windows Vista. Längst ned på skärmen ger Vista en uppskattning av hur mycket minne du ska tilldela Readyboost funktioner.

8 Klicka på "Apply" när du är klar. Klicka på "OK."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com