Hur man kan stoppa Microsoft OneNote körs på vid start

August 21

Hur man kan stoppa Microsoft OneNote körs på vid start


Antalet program och tjänster som är konfigurerade för att köras vid uppstart kan bromsa hur snabbt din dator laster. Programmet laddar också OneNote Clipping Tool vid start av Windows, som kan vara irriterande i sig bara genom att vara ständigt närvarande. Om du bara vill stoppa OneNote Clipping Tool visas när du startar datorn, kan du göra det i OneNote själv. Om du vill förhindra OneNote från lastning helt, göra det via fliken Autostart i Windows Task Manager.

Instruktioner

Stoppa OneNote Clipping Tool

1 Starta OneNote och vänta på ikonen Clipping Tool att visas i aktivitetsfältet. Den Clipping Tool ikon visas automatiskt när du startar OneNote.

2 Klicka på "OneNote Clipping Tool" -ikonen i aktivitetsfältet för att visa OneNote Clipping Tool popup dialogrutan. På denna dialog kommer du att se skärmen klippning, Skicka till OneNote och Nya snabb anteckning ikoner. Du kommer också att se en liten kryssruta som ligger längst ned i dialogrutan.

3 Ta bort markeringen i kryssrutan för att förhindra att Clipping Tool från lastning när OneNote lanseringar "Show när OneNote startar". På detta sätt Clipping Tool inte visas när du startar datorn, även om resten av OneNote lanseringar.

Förhindra OneNote Från Laddar Helt

4 Högerklicka på "Start" och välj "Task Manager" på popupmenyn för att starta Aktivitetshanteraren ansökan. Alternativt kan du starta Aktivitetshanteraren genom att trycka på "Windows-W" på tangentbordet, ange "Aktivitetshanteraren" i sökfältet och sedan välja "Task Manager" i listan över sökresultat.

5 Klicka på knappen "Mer information" i det nedre vänstra hörnet av fönstret Aktivitetshanteraren för att visa Aktivitetshanteraren flikar, som inkluderar Process, Performance, App historia, start, Användare, Detaljer och tjänster. Du kan hoppa över det här steget om dessa flikar är redan synliga i Aktivitetshanteraren.

6 Klicka på "Start" -fliken i Aktivitetshanteraren för att ladda en lista över program som är konfigurerade för att öppna när datorn först slås på. Dessa flikar finns längst upp i fönstret Aktivitetshanteraren strax under Arkiv-menyn.

7 Klicka på Microsoft OneNote på listan över program och klicka sedan på "Inaktivera" -knappen i det nedre högra hörnet av Aktivitetshanteraren för att förhindra OneNote körs vid uppstart.

8 Stäng Aktivitetshanteraren och starta om datorn för att verkställa ändringarna. När datorn startar, kommer OneNote inte köras vid start.

Tips

  • Du kan också förhindra att ett program från att köras vid uppstart genom att högerklicka på den på listan över program på fliken Aktivitetshanteraren Startup och sedan klicka på "Inaktivera" på popup-menyn som visas.
  • Informationen i denna artikel gäller Windows 8.1 och OneNote 2013. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com