Hur man installerar Norton 360 på Min HP Netbook

January 8

Norton 360 är en omfattande antivirusskydd program som du kan installera på din HP Netbook. Du kan antingen köpa Norton 360 på nätet från Norton.com webbplats, eller så kan du köpa den från ett datorprogram återförsäljare. Om du köper programvara från en återförsäljare, måste du installera programvaran med en extern CD-R-enhet, som HP Netbook datorer inte levereras med en inbyggd optisk enhet. Om du köper Norton 360 på nätet, kan du hämta filen.

Instruktioner

1 Anslut en extern CD-R-enhet till HP netbook, om du installerar Norton 360 med hjälp av en installationsskivan. Ladda ner Norton 360 installationsfilen från e-post du fick när du köper Norton 360 på nätet; spara filen på skrivbordet.

2 Sätt i Norton 360 installationsskivan i datorns optiska enhet, eller dubbelklicka på den nedladdade installationsfilen på skrivbordet. Ett installationsfönster visas.

3 Klicka på "Installera Norton 360" från listan med alternativ.

4 Ange produktnyckeln i lämpliga fält och klicka på knappen "Jag accepterar" för att godkänna avtalet Norton 360 licens. Du hittar produktnyckeln på e-postmeddelandet som medföljer din online-köp av Norton 360, eller på insidan förpackning av Norton 360 låda.

5 Klicka på "Nästa". En installation förloppsindikator visas. Norton 360 kommer då att uppmana dig att skapa ett Norton-konto eller logga in på ett befintligt Norton-konto, om du har skapat en i det förflutna.

6 Ange ditt Norton-konto e-postadress och lösenord i de tomma fälten under "Logga in på ett befintligt Norton-konto" -avsnittet, eller skriv in din e-postadress och skapa ett lösenord i de tomma fälten under "Skapa en Norton-konto" -avsnittet.

7 Klicka på "Nästa" och sedan klicka på "Finish" för att slutföra installationen.

8 Starta HP Netbook att göra installationen permanent.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com