Hur man använder Skype med GoToMeeting

September 16

Hur man använder Skype med GoToMeeting


Skype och GoToMeeting är Internetbaserade kommunikationsverktyg som gör det möjligt för människor på olika platser för att ansluta via Internet. Skype inkluderar snabbmeddelanden, textmeddelanden, videokonferenser och samtal till datorer och telefon; GoToMeeting medger realtidsskärmdelning, snabbmeddelanden och konferenssamtal. Genom att använda dem tillsammans, kan du eliminera telefoner helt och använda Internet för företag och personliga möten.

Instruktioner

1 Logga in på Skype. När Skype-fönstret startar, klicka på "knappsats" ikonen för att visa det numeriska tangentbordet. När du vill ringa in till en GoToMeeting session kommer detta att du kan slå nummer genom att klicka på dem eller skriva in dem i tangentbordet.

2 Lägg kredit till ditt Skype-konto genom att klicka på "Visa konto" i menyn Skype-konto. Du behöver pengar på kontot för att ringa ett samtal med ett kredit- eller betalkort. Skype kommer att debitera dig per minut baserad på vilket land du ringer.

3 Anslut ett headset som har en brusreducerande mikrofon. På så sätt kommer du att kunna styra volymen av samtalet och undvika att störa mötet med bakgrundsljud som plockas upp när du använder den inbyggda datormikrofon.

4 Ta upp e-post som innehåller GoToMeeting mötesinbjudan länk och information. Klicka på länken möte för att ta dig till webbgränssnittet, och följ instruktionerna för att ansluta till mötet. Om du inte har en e-postinbjudan, gå till GoToMeeting.com, klicka på "Delta i ett möte" och ange informationsmöte från arrangören.

5 Ring in i konferenssamtal med Skype. Öppna Skype-gränssnittet och slå numret i GoToMeeting inbjudan e-post. Ange möteskoden för att ansluta till mötet. Använd PIN-kod på GoToMeeting skärmen så att du kan stänga ljudflödet när du inte talar. Skype kommer att ansluta till konferenssamtal precis som om du ringer från en telefon.

6 Använd samtalskontroller Skype för att hantera volymen av den som ringer på den andra änden. Om du bara använder konferensen-uppringningsfunktionen av GoToMeeting och inte logga in på webbgränssnittet använder Skype kontrollerar att stänga av samtalet att skära ned på bakgrundsbruset.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com