Vad är Microsoft SQL Server SP4?

September 12

Vad är Microsoft SQL Server SP4?


Microsoft SQL Server kommer i flera versioner. Service Pack (förkortat "SP") för SQL Server är knutna till version och numrerade i enlighet med hur många har övergått till denna produkt. Två versioner av SQL Server har haft en Service Pack 4 release.

Förstå Service Pack

En Service Pack är en grupp av säkerhetsuppdateringar, uppgraderingar eller buggfixar som Microsoft kombinerar i ett enda paket för installation. Service Packs släpps på ett behov när det behövs. Det finns ingen fastlagt schema. Stöd för Service Pack löper ett år efter utgivningen av nästa service pack eller i slutet av SQL Server livscykel.

SQL Server 7.0 Service Pack 4

Service Pack 4 för SQL Server 7.0 släpptes i april 2002. Service Pack innehåller ny information om felsökning, ändringar i databaskomponenter och replikering förbättringar. Ytterligare uppdateringar görs till andra funktioner. Se länken i resurser för fullständig information om detta Service Pack.

SQL Server 2000 Service Pack 4

Service Pack 4 för SQL 2000 släpptes i maj 2005. SP4 innehåller korrigeringar för 278 buggar, liksom några funktionsrelaterade uppgraderingar. Se länken i resurser för fullständig information om detta Service Pack.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com