Hur man använder Skype med handsfree

September 20

Skype är en Voice over Internet Protocol (VoIP) -baserad tjänst som gör det möjligt att ringa och ta emot samtal via din dator, skicka snabbmeddelanden, videokonferens och överföra filer. Skype erbjuder en gratistjänst som gör det möjligt att ringa och ta emot samtal från andra Skype-medlemmar och en betaltjänst som gör att du kan ringa och ta emot samtal från traditionell fast telefonlinje och mobiltelefoner. Som standard använder Skype datorn eller bärbara högtalare och mikrofon. Det är dock möjligt att använda en handsfree-enhet med Skype. Handsfree-enheter erbjuder i allmänhet fördelen av en förbättrad samtalsupplevelse när du använder Skypes tjänst.

Instruktioner

1 Öppna Skype-programmet och logga in på Skype-tjänsten med ditt Skype användarnamn och lösenord.

2 Anslut handsfree-headset till datorn. Klicka på ikonen headset längst ner till höger på din Skype-fönstret. Välj headsetet från rullgardinsmenyn för både mikrofon och högtalarinställningarna. Placera hands-free headset på huvudet.

3 Klicka på personikonen för att ringa en annan Skype-användare, eller om du har en betald Skype-abonnemang, klicka på telefonikonen för att ringa en traditionell telefon eller mobiltelefon. Välj den gröna telefonikonen för att ringa en annan Skype-användare, eller slå hela telefonnumret inklusive riktnummer av det nummer du vill ringa på det virtuella tangentbordet och tryck sedan på den gröna telefonikonen för att initiera telefonsamtal.

4 Tryck på den gröna telefonikonen för att svara på ett samtal. Ett litet fönster kommer att dyka upp och öppnas när ditt Skype-konto tar emot ett samtal. Boxen kommer att visa information om uppringaren på den person som ringer dig.

5 Prata med ditt hands-free headset. Du kommer att höra ljud via ditt headset och mikrofon på headsetet kommer att fungera som ljudinmatningsenhet för din Skype-samtal.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com