PowerPoint 2007 Utskriftsalternativ

December 8

Microsoft PowerPoint erbjuder fyra alternativ för utskrift: Slides, anteckningar, handouts och disposition. Dessa fyra alternativ genom att klicka på Office-knappen i det övre högra hörnet av skärmen och välja ut, och sedan ut igen. I dialogrutan Skriv ut, kan användaren välja önskat alternativ från "Print Vad" rullgardinsmenyn. Att se vad alternativet ser ut innan utskrift kan användaren välja "Print Preview" efter att ha valt utskriftsalternativ.

utskrifts~~POS=TRUNC Slides

Skriva diabilder ger användaren en hel sida utskrift av bilderna. Som standard bilderna ut i liggande orientering, som skriver med bredden på sidan längre än de vertikala dimensioner. Med andra ord visar det de 8,5 inches bred och 11 inches tall papper till 8,5 inches tall med 11 inches bred. Användare kan också välja att skriva ut bilder i färg, gråskala eller i ren svart och vitt.

Skriv ut Anteckningar

Skriva anteckningar ger presentatören med talande punkter när du kör ett bildspel. Utskriften innehåller en ögonblicksbild av bilden i övre halvan av sidan och anteckningar tryck i den nedre halvan. Det finns ingen tecken när du skriver anteckningar i Notes fönstret. Men om någon av anteckningarna inte gör det på utskriften måste Notes Mästaren justeras. Notes Master finns på fliken Visning och påverkar varje ton utskrift för presentationen. Härifrån kan användaren göra bilden mindre och noterna placeholder större.

utskrifts Utdelat material

Microsoft PowerPoint erbjuder sex stilar för utskrift outs. Välja sex eller nio bilder per sida skriver en liten bild av bilderna, ofta alltför liten för publiken att ha nytta av. Skriva fyra bilder per sida är det största belopp som bör väljas för läsbarhet. En presentatör kan också välja att skriva ut två bilder per sida eller en per sida. Standard utskriften för outs är tre per sida. Denna stil skriver bilderna till vänster på sidan med linjer för anteckningar på höger sida.

Skriv en presentation Outline

En tryckt beskrivning av presentationen innehåller enbart text. Det innehåller inte några tabeller, diagram, smarta konst, former eller bilder. Den tryckta kontur innehåller ett bildnummer till vänster på skärmen med en bild markör och bildtitel. Texten av sliden ligger under bildrubriken. Den här utskriften innehåller även datum i det övre högra hörnet och sidnumret i det nedre högra hörnet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com