Hur man tar bort Shredder Scanner Virus

June 21

Hur man tar bort Shredder Scanner Virus


Den SpyShredder (eller Shredder Scanner) virus är en skadlig mjukvara som infekterar din dator och skapar falska antivirusprogram varningar. Dessa varningar är konstruerade för att lura dig att köpa särskild programvara som vanligtvis har utvecklats av samma människor som är ansvariga för felet. Att bli av med SpyShredder är ganska enkel och kan utföras i några korta minuter.

Instruktioner

1 Hämta SmitFraudFix. Detta är ett kostnadsfritt verktyg som har utvecklats särskilt för att bekämpa SpyShredder viruset. Spara den på skrivbordet så det är lätt att komma åt.

2 Starta om datorn i felsäkert läge. För att göra detta, starta om datorn och tryck upprepade gånger på "F8" knappen när det kommer tillbaka på nätet. Detta startar menyn Avancerade alternativ för Windows. Välj "Felsäkert läge med nätverk" och tryck på "Enter".

3 Klicka på "Start-menyn och välj" Kontrollpanelen. "Öppna" "menyn Lägg till eller ta bort program.

4 Leta SpyShredder och avinstallera programmet. Inte starta om datorn när programmet har tagits bort.

5 Öppna Utforskaren genom att dubbelklicka "Den här datorn" eller trycka på "Windows" och "E" knapparna samtidigt. Leta upp mappen "C: \ Program Files \ SpyShredder \" och ta bort den.

6 Starta Smitfraud genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet. Tryck på valfri tangent på krediter skärmen för att komma till huvudmenyn.

7 Tryck på "2" för att välja "Clean (felsäkert läge rekommenderas)" och tryck på "Enter". När detta program slutar att reparera ditt system kommer att lansera Diskrensning programmet. Låt dessa processer för att fylla i och se till att välja "Ja" när skivan rensningen programmet frågar om du vill rensa Windows-registret.

8 Låt datorn att starta om. SpyShredder ska nu tas bort helt från systemet.

Tips

  • Denna produkt kommer att bidra till att undanröja en befintlig virus från din dator, men det kommer inte att förhindra framtida attacker. Var noga med att skydda datorn med anti-virus, anti-malware och anti-spyware-program.
  • Alltid vara försiktig när du tar bort filer, även om en virussökning har visat att de är skadliga. Skannar kan ibland visa falska positiva och ta bort vissa filer kan orsaka irreparabla skador på din dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com