Hur öppna flera Windows Media-spelare

May 29

Hur öppna flera Windows Media-spelare


Köra flera mediespelare på en gång gör att du kan kombinera låtar, eller skapa några konstiga blandningar. Kör flera program kan också testa datorkraft av systemet. Operativsystemet är paketerad med en mediaspelare och för att köra en andra instans av mediaspelare måste du ladda ner en fristående aktör som arbetar oberoende av operativsystemet. Flera instanser kan korrumpera biblioteket, enligt Microsoft, så gå försiktigt när du försöker köra flera instanser.

Instruktioner

1 Hämta en fristående version av Windows Media Player. En fristående är ett program som inte kräver hjälp av ett operativsystem för att fungera och inte stör andra program som körs samtidigt.

2 Installera den fristående Windows Media Player. När den är installerad, öppna äkta Windows Media Player --- den som för närvarande förpackade med operativsystemet. Du bör använda spelare som är olika versioner för att göra detta.

3 Köra både den fristående Windows Media Player och den ursprungliga Windows Media Player samtidigt. Du har just avslutat arbetet med att öppna flera Windows mediaspelare.

Tips

  • Ladda ner, installera och öppna fler Windows mediaspelare som du tycker passar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com