Hur veta om du har en Cyber ​​Stalker

September 22

Hur veta om du har en Cyber ​​Stalker


Åldern på tekniken har fört med sig en ålder av cyber stalkers. Här är några av varningssignaler om en cyber-stalker, så att du kan känna igen dem om du någonsin i denna situation.

Instruktioner

1 Täta kontakter. En av de tidiga tecken på en potentiell cyber stalker varnings är kontakt via e-post, snabbmeddelanden eller personliga meddelanden på forum, flera gånger om dagen. Om du börjar känna dig överväldigad med antalet gånger denna person kontaktar dig, måste du stoppa och ägna stor uppmärksamhet åt meddelandena själva. De kan vara cyberstalking dig.

2 Ovanliga intresse för dig. Även om det är vanligt och normalt att vara nyfiken på de människor du möter på nätet i forum eller chattrum, det är inte normalt att ihärdigt med personliga frågor om var du bor, vad andra forum du ofta och vilken typ av arbete du gör. Någon som ställer flera frågor om din personliga, privatliv, försöker de få en glimt av vem du egentligen är (i motsats till bara ett namn på en datorskärm).

3 De ger dig information om dig själv som du inte gav dem. När en person på nätet frågar dig om viss information om dig själv som du vet att du inte ge dem, det är ett säkert tecken på att du är cyberstalked. De uppnås troligen denna personliga information genom att googla ditt namn för att se vilken typ av information om dig som de kan plocka från internet. Till exempel, om de nämner att se ett foto av dig med din hund, och du vet att det foto är på ditt Flickr-konto, de har forskat dig. Även om de nämner att se en del arbete du har gjort på nätet, och att arbetet gjordes för flera år sedan och du vet att det är arkiverats, de definitivt söka gräva upp information om dig.

4 De vet var och när du är online. En cyberstalker kommer att hålla jämna steg med dina rörelser på nätet. De kan skicka e-post eller meddelanden säger, "Jag vet att du var på nätet eftersom jag såg några meddelanden som du lämnat för andra, men du svarade inte på min e-post." De kan också "bekvämt" visa upp till chattrum eller anslagstavlor när du gör. Troligtvis är detta inte en tillfällighet. De kan känna ditt schema eller kanske har väntat på dig i timmar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com