Hur man Torka en papperskorgen Clean

March 17

Papperskorgen är en lagringsmapp där Windows skickar alla filer du tar bort på datorn. Detta innebär att filerna inte är tekniskt tas bort när du tar bort dem i Windows. Istället flyttas de till papperskorgen. Papperskorgen fortsätter att fylla upp och tar upp plats på din dator. Om du är säker på att du behöver ingen av filerna i papperskorgen, kan du ta bort den och spara lite utrymme.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen Papperskorgen på skrivbordet. Om det är dolt, klicka på "Start" -knappen i Windows i aktivitetsfältet. Skriv "skrivbordsikoner" i huvudmenyn textrutan. Tryck på "Enter" för att öppna din skrivbordsverktyg. Klicka på "Visa eller dölja vanliga ikoner på skrivbordet" -knappen. En lista över Windows-specifika ikoner visas. Kontrollera ikonen "Papperskorgen" och klicka på "OK". Papperskorgen ikon visas på skrivbordet i Windows. Dubbelklicka på den nya ikonen Papperskorgen för att öppna innehållet.

2 Granska filerna så att du inte behöver någon av dem. Om du behöver ett visst objekt, högerklicka på den och välj "Återställ det här objektet."

3 Klicka på "Töm papperskorgen" längst upp i fönstret. Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill ta bort allt innehåll från papperskorgen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com