HP 1500 skrivaren Felsökning

October 5

Felsökning HP 1500 skrivaren behöver inte vara en tidskrävande och komplicerad uppgift. Medan de flesta människor föredrar att kalla sin datortekniker eller HP support för stöd, kan du spara mycket tid och arbete genom felsökning själv. Att veta hur man felsöka skrivare kommer också att hjälpa dig att bli mer bekant med de väsentliga delarna av anordningen och förstå deras funktioner. Om skrivaren inte slås på framgång, eller om den vägrar att skriva ut dokument, det finns ett sätt att kontrollera det och finna en lämplig lösning.

Instruktioner

1 Slå på skrivaren genom att trycka på strömbrytaren. Se till att HP 1500 skrivaren är ansluten till en strömkälla genom att kontrollera om kablarna är ordentligt ansluten på baksidan. Lampan bredvid strömbrytaren måste vara påslagen. Kontrollera om manöverpanelen kabeln är ansluten till både kontrollpanelen samt skrivarens formateraren.

2 Se till att det inte finns några fel indikatorlampa meddelanden som visas på HP 1500 skrivarens kontrollpanel. Du kan kontrollera "varningar" skärm eller skrivare fönsterstatus på datorn för felmeddelanden.

3 Skriv ett exempeldokument för att testa skrivarens motor. Öppna en Word-dokument på datorn och skicka ett utskriftsjobb till datorn, i enlighet med de lämpliga kommandon på ditt ord tillämpningsprogram. Dokumentet ska skrivas utan problem som påverkar dess utskriftskvalitet eller pappersmatningsproblem.

4 Kontrollera om din HP 1500 skrivaren klarar av att skriva ut från datorn genom att kontrollera status på din USB-kabel. USB-kabeln inaktiverar automatiskt när båda kablarna är anslutna. Koppla båda kablarna och återställa skrivardrivrutinen innan du ansluter kablarna.

5 Koppla andra enheter som är anslutna till din parallellport som MP3-spelare eller spel prylar innan du försöker skriva ut ett annat dokument.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com