Hur man laddar ner Flash spel i Newgrounds

October 2

Hur man laddar ner Flash spel i Newgrounds


Newgrounds är en webbplats som är värd samhälls gjort Flash-animationer och spel som vem som helst kan få tillgång till gratis. Däremot kan du oftast bara spela om du är ansluten till Internet och besöka denna webbplats. Du kan spara Flash-filen från Newgrounds hemsida om du vill spela spelet offline, eller bara hålla det på din egen dator som en fil.

Instruktioner

1 Öppna webbsidan för Newgrounds spel du vill spara.

2 Öppna webbsidan källkod i webbläsarens fönster. Klicka på "Visa" och sedan "Page Source" om du använder webbläsaren Firefox. Om du använder Google Chrome, klicka på sidan ikonen, välj "Developer" och sedan "Visa källa." Detta kommer att visa dig källkoden för webbsidan, inklusive den exakta filnamn för Flash spel.

3 Håll "Ctrl" -knappen och klicka på "F" på tangentbordet. Detta kommer att lansera en sökning i sidans källkod.

4 Skriv "SWF" i sökrutan. Detta kommer att söka efter alla Flash-filer inbäddade på sidan och visa dem en i taget. Det kommer att finnas mer än en "SWF" fil i källkoden.

5 Klicka på knappen "Nästa" tills du hittar spelets ".swf" fil. Du vet att det är spelets filen eftersom filnamnet kommer att omfatta namnet på spelet framför ".swf" förlängning.

6 Klicka och dra musen över Flash-filen hela URL för att markera den i källkoden.

7 Högerklicka och välj "Kopiera" från menyn.

8 Minimera källkoden fönstret och återgå till webbläsarfönstret.

9 Högerklicka på adressfältet i webbläsarfönstret och välj "Klistra in" för att klistra in en kopia av Flash-filen webbadress.

10 Tryck på "Enter" på tangentbordet för att starta Flash spel filen i din webbläsare.

11 Spara Flash-filen till din dator. Klicka på "File" och sedan "Spara sida som" om du använder Firefox. Om du använder Google Chrome, klicka på sidan ikonen och välj "Spara sida som."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com