Hur man installerar Internet Explorer utan att ansluta till Internet

June 4

Hur man installerar Internet Explorer utan att ansluta till Internet


Internet Explorer är den webbläsare som kommer med Microsoft Windows 7 operativsystem. Internet Explorer har funnits ända sedan Windows 95 och Windows 98. Om du vill installera Internet Explorer på din dator utan att ansluta till Internet, du är ute på tur. Den senaste bygger från Microsoft är enbart tillgängliga online. Däremot kan du använda en annan dator för att ladda ner programmet och sedan överföra den till din maskin via en flash-enhet.

Instruktioner

1 Gå till "Internet Explorer" hemsida. Klicka på länken "Ladda ner" på sidan för att ladda ner installationsprogrammet.

2 Sätt din flash-enheten i den andra datorn. Välj din flash-enhet som nedladdnings destination från menyn som visas på skärmen. Klicka på "OK" -knappen på menyn för att ladda ner programmet.

3 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Dator" ikonen i menyn. Högerklicka på flashminnet och välj "Mata" från menyn som visas. Vänta tills flash-enheten ikonen för att försvinna och dra sedan ut USB-porten på den andra datorn.

4 Sätt in flash-enheten i USB-porten på din huvuddator. Klicka på "Start" och klicka sedan på flash-enheten ikonen i menyn. Klicka på installationsprogrammet och sedan dra den till datorns skrivbord.

5 Dubbelklicka på installation av programvara för att påbörja installationen. Acceptera programvarulicens från menyn och klicka sedan på knappen "Install". Vänta tills programmet att installera och klicka på "Finish" för att slutföra installationen sedan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com