Hur man lämna en översyn på någons Facebook

May 12

Hur man lämna en översyn på någons Facebook


Facebook kan du lägga upp statusuppdateringar, foton, videor, länkar och annat innehåll på din egen Facebook Wall. Du kan också lägga till en annan användares Facebook Wall om du bekräftat vänner med användaren och deras individuella sekretessinställningar kan du skicka till sin vägg. Om du vill lämna en recension av en av dina Facebook-vänner för andra människor att läsa, kan du försöka att göra det genom att logga in och besöka din väns profil.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och skriva in namnet på en av dina Facebook-vänner i sökrutan högst upp på skärmen. När din väns namn visas klickar du på den för att visa din väns profil.

2 Klicka i "Skriv något" rutan högst upp på din väns Wall. Skriv en granskning av din vän. Tänk på att inte bara din vän, men vem som helst i världen skulle kunna se översyn, beroende på din väns sekretessinställningar.

3 Klicka på den blå "Dela" -knappen under rutan för att lägga översynen. Det verkar omedelbart på toppen av din väns Facebook Wall.

Tips

  • Du kan ta bort ett inlägg på en väns Facebook Wall om du ändrar dig. Flytta musen över posten tills du ser "X" till höger om översynen. Klicka på "X" och klicka sedan på "Ta bort Post" när den visas. Klicka på "Ta bort Post" en gång när bekräftelsefönstret visas.
  • Tänk på att även en borttagen översyn redan kan ha lästs av din vän eller andra, och din vän kan ha en permanent kopia av översynen i hans personliga e-postkonto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com