Hur konvertera M4V till WMV för Mac

October 12

M4V filtypen är en uteslutande iTunes videofil. Om du har hämtat video från Apples iTunes Store, kommer dessa filer har .m4v förlängning. M4V filer kan spelas på ett fåtal mediaspelare förutom iTunes, inklusive QuickTime och Media Player Classic. Det är också möjligt att konvertera en M4V fil till WMV på en Mac med enkel konvertering programvara, vilket gör filen en mycket anpassningsbar fil som kan användas med Windows-baserade program som kanske inte kan läsa M4V filer.

Instruktioner

1 Ladda ner Aimersoft A1M4V Converter. Den A1M4V är en högkvalitativ video-omvandlare med förmågan att läsa och konvertera M4V filer i flera andra videoformat, inklusive WMV. Installera programmet på datorn.

2 Lägg till ett M4V fil till A1M4V Converter. Knappen "Lägg till" ligger längst upp till vänster av omvandlaren skärmen. Hitta din M4V på hårddisken och dubbelklicka för att dra in den i omvandlaren.

3 Välj typ WMV-fil. WMV är ett av valen i rullgardinsmenyn under "Konvertera video till."

4 Klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "Output Path". Välj den mapp där du vill använda för den WMV-fil för att spara.

5 Tryck på "Start" -knappen. "Start" är den stora blå knappen i det nedre högra hörnet. Detta kommer att börja filkonvertering. Omvandlingen status kommer att övervakas under "Conversion Progress" bredvid filnamnet i huvudskärmen. När konverteringen är klar, kommer WMV-fil placeras i den mapp du valde för utgång.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com