Hur man laddar ner en gratis Virus Remover

March 7

Antivirusprogram är en dator med internet säkerhetsprogram som kan skanna. diagnostisera och ta bort skadliga program (malware) såsom virus från datorn. Många datorer levereras med fria prövningar av antivirusprogram, men dessa program tar ofta en abonnemangsavgift när provanställningar slut. Det är viktigt att ha virusskydd tillgängliga vid alla tidpunkter, och det finns flera effektiva program som kan laddas ner gratis.

Instruktioner

Ladda ner AVG Free

1 Gå till AVG webbplats.

2 Klicka på "Hämta AVG Free" -knappen. Klicka på den röda "Download" knappen längst ned på nästa sida. Klicka på "Hämta från download.com Cnet" -knappen och klicka på "Ladda ner nu."

3 Klicka på "Spara" eller "Spara fil" när en nedladdnings prompt visas. Vänta tills nedladdningen är klar.

Ladda ner Avira AntiVir

4 Gå till Avira AntiVir webbplats.

5 Klicka på "Download" -knappen under "Avira AntiVir Personal -. FREE Antivirus" Klicka på knappen under "rekommenderade Download" och klicka på "Ladda ner nu."

6 Klicka på "Spara" eller "Spara fil" när en nedladdnings prompt visas. Vänta tills nedladdningen är klar.

Ladda ner Avast Antivirus

7 Gå till Avast hemsida

8 Ändra rullgardinsmenyn som heter "Välj hämtnings" till valfritt språk. Klicka på "Ladda ner nu" -knappen och klicka på "Ladda ner nu" igen.

9 Klicka på "Spara" eller "Spara fil" när en nedladdnings prompt visas. Vänta tills nedladdningen är klar.

Tips

  • När du har hämtat ett antiviruis program, kör den nedladdade installations eller installera filen. För att installera ett program, kör den nedladdade filen och följ installationsguiden instruktioner.
  • Om du inte gillar hur en viss antivirusprogram fungerar ladda ner en annan, avinstallera det gamla programmet och avinstallera den nya.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com