Hur man skickar ett textmeddelande via e-post i Entourage

February 26

Hur man skickar ett textmeddelande via e-post i Entourage


Textmeddelanden har blivit en primär metod för kommunikation på senare år. Majoriteten av tonåringar och vuxna i USA har mobiltelefoner, och mindre hushåll har fasta telefoner än någonsin tidigare. Textmeddelanden är bekvämt, men de är fortfarande begränsade till de begränsningar av mobiltelefoner. Det finns många människor som bor i avlägsna områden eller bor eller arbetar i byggnader med betongväggar eller källare. Om du befinner dig med ingen cell signal, kan du fortfarande skicka textmeddelanden via e-postklienten.

Instruktioner

1 Hitta textmeddelanden adress för dina vänners mobiltelefon tjänsteleverantör. Varje leverantör har sin egen domän, till exempel, är AT & T Wireless "txt.att.net" minus citat. Du måste känna till leverantören för varje vän som du vill textmeddelande, och besöka leverantörens webbplats för en up-to-date domännamn.

2 Öppna Entourage och klicka på "Ny" längst upp till vänster i fönstret. Alternativt kan du klicka på "File" och sedan "Nytt -> E-postmeddelande" i verktygsfältet längst upp på skärmen.

3 I "Till:" fältet skriver din väns 10-siffriga telefonnummer utan streck, följt av "@" (minus citattecken) och tjänsteleverantörens domännamn. Till exempel: [email protected] för AT & T användare eller [email protected] för Verizon användare.

4 Skriv meddelandet. Tänk på att många telefoner bara kan acceptera 160 tecken per SMS. Om ditt meddelande är längre än 160 tecken, kan den delas upp i flera meddelanden, som inte kan tas emot i rätt ordning.

5 Klicka på "Skicka" -ikonen i övre vänstra hörnet av fönstret. Grattis, du har skickat ett textmeddelande från Entourage.

Tips

  • Tänk på dina vänner är på mobiltelefoner. De får inte ha en stor textning plan och om du skapar en lång e-post kan du av misstag skicka dem dussintals textmeddelanden med en e-post. De kommer inte att vara nöjd med överraskning avgifter på sin mobilräkning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com