Hur får jag en sponsrad annons på toppen av en Google-sökning?

April 27

Hur får jag en sponsrad annons på toppen av en Google-sökning?


Bara för att ditt företag har en närvaro på webben garanterar inte att trafiken kommer att dras till din webbplats. Kunniga företagare vet det bästa sättet att säkerställa online-trafiken är att annonsera på platser där potentiella kunder kommer att söka efter en specifik produkt eller tjänst. Sökmotorannonsering passar räkningen, och Google erbjuder annonsörerna en plattform för att dela sin verksamhet med världen via Google Adwords.

Förstå att Google AdWords-annonser vanligtvis visas på den högra sidan av en söksida. Google lämnar inga garantier när det gäller annonsplacering på toppen av Googles söksida, i den gula rutan. Enligt Google, "på Google sökresultatsidor, bara de högst rankade AdWords-annonserna kan visas i de översta positionerna ovanför sökresultaten." För att uppnå en hög ranking annons måste annonsen har en exceptionell sökord kvalitetsresultat och hög CPC (kostnad per klick) bud.

Instruktioner

1 Logga in på Google Adwords och klicka på knappen "Kom igång". Markera alternativknappen som beskriver din situation: om du har ett Google-konto. Om du redan har en e-postadress och lösenord som du använder med Google-tjänster, välja det alternativet och ange informationen. Om du inte har ett konto, sedan skapa en genom att ange en e-postadress och lösenord för att associera med det nya kontot.

2 Flytta till nästa sida och ställa in tidszon och valuta. Ange informationen noggrant eftersom dessa val inte kan ändras i framtiden. Klicka på knappen "Fortsätt" efter att ha kontrollerat uppgifterna.

3 Gå igenom "Grattis" sida som säger att du bara sätta upp en Google Adwords-konto. Ett mail har skickats till den e-postadress du angett. Öppna e-post och klicka på verifieringslänken för att slutföra processen.

4 Logga in på ditt Google AdWords-konto och klicka på "Ny onlinekampanj." Välj "Börja med sökord" i rullgardinsmenyn. Skriv in ett namn för din kampanj och ange din målgrupp språk och plats. Fortsätt till nästa sida för att ange annons information, inklusive rubriken, beskrivning och adressen till din webbplats.

5 Ange sökord för din annons på nästa sida. Nyckelorden kommer att bidra till att skapa din annons när en användare söker på Google. För att säkerställa en hög sökord kvalitetsresultat, väljer sökord som matchar din verksamhet och har en god chans att utlösa en annons när den sökte.

6 Klicka på "Fortsätt" och sedan ange din dagliga budget för reklam. När den dagliga gränsen är nådd, att din annons kommer att sluta visas för dagen. Ställ in högsta CPC pris du är villig att betala. CPC anger hur mycket du kommer att debiteras när en användare klickar på annonsen länken. Kom ihåg att för att vara berättigad till en topposition på Googles söksida, måste du ha en hög CPC-bud i förhållande till andra budgivare på samma sökord.

7 Kontrollera kampanjen och skicka in den för granskning av Google. När din annons har godkänts kampanjen kommer att vara aktiv. Spela med dina sökord för att säkerställa hög kvalitetsresultat och CPC-bud för att öka chanserna att annonsen kommer att visas högst upp på Googles söksida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com