Hur man räknar röster i Outlook med e-post Röstning

April 8

Om du använder Microsoft Outlook 2010 i samband med en Microsoft Exchange Server, har du möjlighet att skicka e-post enkät. E-postmottagare kommer att ha möjlighet att svara på ditt meddelande genom att välja en av flera förinställda svar. För att få en lista över de svar, inklusive en omröstning Totalt kommer du behöver komma åt den ursprungliga e-post, där en särskild meny ger dig den information som krävs.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook 2010 års program. Välj "Mail" från den vänstra sidan av skärmen och klicka sedan på mappen "Skickat" under Mail rubriken.

2 Rulla ner genom dina meddelanden för att hitta e-poströstningsmeddelande som du skickade. Det kommer att ha en särskild omröstning ikon till vänster om meddelandet att hjälpa dig hitta den. Dubbelklicka på meddelandet för att ta upp det.

3 Klicka på "Tracking" -knappen, som ligger i området Visa fliken Meddelande. Resultatet av omröstningen kommer att visas på skärmen. Varje respondent listas med namn, respons och tid för svaret. Totalt alla röster visas i en bar strax ovanför deras namn.

Tips

  • Spårnings knappen visas bara när någon har svarat på din e-post.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com