Hur man skapar bildspel Avatar

May 16

Internet ger många möjligheter att träffa både nya och gamla vänner. Sociala nätverk är på uppgång, och forum och anslagstavlor fortsätta att njuta av popularitet som ett medel för online social interaktion. Många användare av dessa typer av online-program använder en bild avatar för identifiering. De som vill visa flera bilder i samma avatar kan skapa ett bildspel avatar. Avatar Älskare kan välja mellan flera online-program för att skapa en fri bildspel avatar i några enkla steg.

Instruktioner

Gifup

1 Öppna Gifup hemsida (se Resurser) för att komma åt Gifup Avatar Maker. Välj någon av de fyra alternativen för att ladda upp bilder för att göra bildspelet avatar. Du kan göra en bild med webbkameran eller ladda upp bilder från din dator, Flickr bild webbplats eller bilder på andra webbsidor.

2 Välj storlek och hastighet för din avatar spelet. Du kan även ange valfria sökord taggar för att hjälpa andra medlemmar att hitta din avatar.

3 Klicka på "Låt oss se vad du får" för att förhandsgranska din avatar. Klicka på "Redigera" för att ändra eller "Spara" för att slutföra skapandet av din avatar spelet. Titta på den sista sidan för att se den färdiga avatar, HTML-koden för avatar, BB-kod (kod för att placera avatarer på online-forum) och avatar webbplats länk.

Gickr

4 Öppna Gickr hemsida (se Resurser). Gickr ger en GIF Animator som skapar bildspel avatarer från flera foton och bilder. Använd "Bläddra" för att välja bilder från din dator.

5 Välj storlek och hastighet för din avatar. Klicka på "Fortsätt" för att göra en avatar.

6 Klicka på "Download" på nästa sida för att spara bildspelet avatar till din dator. Du kan också ladda avatar på andra webbplatser med hjälp av BB-kod och avataren hemsida länken nedan den färdiga avatar.

Imator

7 Öppna Imator hemsida (se Resurser) för att komma åt Imator bilder animatör. Använd "från filen" för att hitta bilder från datorn eller "från url" för att hitta bilder på en webbplats. Klicka på "Ladda upp" -knappen för att lägga till bilderna. Använd "tomma ramen" för att lägga en ram med någon bild i bildspelet.

8 Välj storlek och hastighet avatar spelet. Klicka på varje ram för att justera storleken på ramen med redigeringsverktyg. Du kan beskära en bild med denna redigeringsverktyg genom att placera den del som ska visas i den lilla vita fönster.

9 Klicka på "Gör bildspel" -knappen. Du kan se den färdiga bildspel på samma sida och få länkar för att ladda ner, skicka och spara bilden. Du kan även använda bilden webbplats länken för att ladda upp avatar till andra webbplatser.

Tips

  • Många webbplatser som tillåter avatar uppladdningar av medlemmarna begränsa storleken på avataren. För att vara på den säkra sidan bör du i allmänhet begränsa storleken på din avatar till 100 pixlar.
  • Du kan också klicka på "Använd bilder från Flickr" på Gickr hemsida för att ladda upp bilder från Flickr. Klicka på "Konvertera YouTube-video" för att ta bilder från YouTube-videor.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com