Så här aktiverar Zydas Wireless i OSX

February 3

Medan Zydas företaget används för att ge Mac OS stöd för sin trådlösa USB-hårdvara, efter förvärvet av Atheros, upphörde detta stöd. Det kan vara frustrerande att försöka få en Zydas adapter för att arbeta med OS X, men det är inte omöjligt: ​​ZyXEL företaget säljer enheter med Zydas chipset och ger ett OS X-drivrutinen och inställningar verktyg som fungerar med alla Zydas hårdvara.

Instruktioner

1 Ladda ner Zydas drivrutiner. Följ länken i "Resurser" och bläddra ner till "Zydas USB Chipset." Klicka på den första "här" länken - den som ftp://ftp.zyxeltech.de. Dubbelklicka på den nedladdade DMG-filen för att montera skivavbilden och öppna den monterade skivan och dubbelklicka på PKG-filen för att starta installationen. Följ instruktionerna och starta om datorn när installationen är klar.

2 Öppna "Systeminställningar" och klicka på "Network". Tryck på "OK" när "New Port upptäckt" dialogruta visas, tryck sedan på "Ansök nu."

3 Öppna "Program." Dubbelklicka på "Verktyg" och sedan "WLan.app." Klicka på "Setup" -menyn och sedan "Öppna fönstret."

4 Dubbelklicka på det trådlösa nätverk som du vill ansluta till och klicka på "Fler inställningar" för att göra ytterligare ändringar i sammanhang, bland annat in en krypteringsnyckel, om det behövs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com