Hur man skapar en religion och andlighet Podcast

February 4

Hur man skapar en religion och andlighet Podcast


Mer bekvämt och flexibelt än att lyssna på radio, podcasts om religion och andlighet kan berätta historier och ge lektioner och inspiration för alla som har en dator och tid att ladda ner. Här är hur man får en igång.

Instruktioner

1 Planera hur du vill organisera din podcast. Hur ofta vill du ha en episod? Vad är syftet med din podcast? Var kreativ och öppna upp att diskutera alla samhällsskikt - familj, kärlek, bön, vad olika texter undervisa, konsekvenserna av våra handlingar. Det viktigaste i en podcast som denna är att veta vem din målgrupp är.

2 Hur man skapar en religion och andlighet Podcast

När du har förberett din podcast, samla din utrustning, koppla upp din mikrofon till datorn, öppna program som du kommer att använda för att spela in. Några enkla alternativ är Audacity eller Garageband.

3 Hur man skapar en religion och andlighet Podcast


När du är beredd, börja spela in. Håll din röst lugn och stadig och formulera whie du talar. Veta när man ska vara passionerad och när man ska vara reflekterande.

4 Hur man skapar en religion och andlighet Podcast


Nästa steg är att redigera din podcast och lägga till funktioner. Lägg till kapitel så lyssnare kan hoppa fram och tillbaka mellan avsnitten om det behövs. Lägg konst och / eller länkar så att dina lyssnare som kan titta på datorn kan följa med och klicka för mer information.

5 När du är klar, lägga filen på en server, och sedan kan du ta länkar och publicera dem på din webbsida. När du har tillräckligt med episoder, skapa ett RSS-flöde för dina lyssnare, så att de enkelt kan prenumerera på dina poddsändningar.

Tips

  • Musik är mycket viktigt. Se till att du plocka ut din musik klokt, för det sätter tonen för en avslappnad, tankfull atmosfär.
  • I redigeringsprocessen, kan du använda Ducking att se till att din röst inte drunkna i musiken. Smiter automatiskt sänker volymen på de spår som du väljer som bakgrundsmusik.
  • Vara ansvarig.
  • Testa din mp3-fil för att se att det fungerar och att materialet på det är tillfredsställande innan du lägger den.
  • Använd inte upphovsrättsskyddad musik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com