Hur Återställ Pram Mdd Mirror Drive Dörr i en Mac

February 9

Hur Återställ Pram Mdd Mirror Drive Dörr i en Mac


PowerMac "speglas dörr" G4 stationär dator bygger på Parameter RAM inställningar (PTRAM) för att hålla datum, tid och annan tidskritisk information om datorn när det inte är på. En skadad inställningsfil gör att Mac OS X operativsystem misslyckas med att fungera korrekt eftersom dessa inte longer.correct. Du kan återställa PRAM i en speglad dörr G4 genom att trycka på ett par knapptryckningar som datorn först starta. Tillvägagångssättet är enkelt och inte bryter mot några garantier eller orsaka någon skada på G4. Du kommer att kunna komma åt filer, mappar och program på speglade dörren G4 ordentligt igen när PRAM har återställts.

Instruktioner

1 Stänga av G4, om den inte redan är avstängd. Tryck på följande knappar alla samtidigt på tangentbordet: "Command", "Alternativ", "P", "R."

2 Tryck på strömbrytaren en gång för att slå på G4. Fortsätt att hålla ner tangenterna som G4 startar och låter starttonen.

3 Släpp tangenterna efter startljud hörs för andra gången. Vänta tills skrivbordet visas på skärmen innan du använder G4.

Tips

  • Du kan behöva manuellt ange vissa inställningar i G4 efter PRAM har återställts; till exempel, det korrekta året.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com