Vad är en trådlös Hotkey?

April 9

Vad är en trådlös Hotkey?


En snabbtangent är en tangent eller tangentkombination som är programmerad att initiera eller avsluta en funktion, program eller program, eller ge navigeringskontroller. Även om du kan programmera kortkommandon för att utföra speciella uppgifter i Windows, är några snabbtangentfunktioner inbyggda i hårdvara och gör att du kan aktivera eller inaktivera vissa komponenter, såsom trådlösa funktioner.

Hot Keys

Vanligen tillverkade av en kombination av tangenter, såsom "Ctrl", "Alt" eller "Shift" nedtryckt samtidigt med en karaktär, pil eller funktionsknappen, snabbtangenter hänvisar till ett program som styr de åtgärder som de snabbtangenter. När rätt kombination av tangenter trycks programmet, eller kortkommando kontroll, hämtar modifierings och virtuella nyckelkontroll kod som börjar eller slutar den önskade åtgärden.

Vanliga Hot Tangentkombinationer

Windows-operativsystem använder oftast heta genvägar. Några av de vanligaste kombinationerna inkluderar pressning "Ctrl" och "Esc" för att öppna menyn på Windows "Start"; trycka på "Ctrl" och "C" för att kopiera markerad text, sedan "Ctrl" och "V" för att klistra in den kopierade texten i ett område; och trycka på "Alt" och "Tab" för att växla mellan öppna fönster på skrivbordet.

Programmering

Du kan enkelt programmera varma tangentkombinationer i Windows-program för att täcka dina vanligaste åtgärderna som ett sätt att effektivisera arbetsflödet. Kontrollera att du har den senaste versionen av Microsofts IntelliType programvara, välj sedan märke och modell på datorn och tangentbord från IntelliType Tangentbord guiden och välj "Ändra Uppdrag." Följ guiden uppmanar dig att ställa eller tilldela önskade kortkommando.

Trådlös och förprogrammerade knappar

Funktioner som att ställa in displaybelysning, låsa tangentbordet och slå på och stänga av trådlösa kortet ofta förprogrammerad i datorer, oftast bärbara datorer och netbooks. Den exakta kombinationen av stroke för dessa inbyggda funktioner varierar beroende på datorns tillverkare och modell och oftast kräver att trycka på en särskild funktionsknapp, såsom en "Fn", och en annan tangent på tangentbordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com