Kompatibilitet av BlackBerry Desktop Manager med Lotus Organizer

February 15

Kompatibilitet av BlackBerry Desktop Manager med Lotus Organizer


BlackBerry Desktop Manager är ett program som synkroniserar data från BlackBerry-smarttelefonen till datorn. Applikationen startas automatiskt när den upptäcker din smartphone anslutning till datorn. BlackBerry Desktop Manager version 4.2 och nyare versioner är också kapabel att hämta och synkronisera information från Lotus Organizer 6.1, en elektronisk kalender program för Windows-system.

Lotus Organizer 6.1

Lotus Organizer 6.1 är en digital filofax som låter dig hålla reda på kontakter, möten, att göra-listor, samtal och annan information. Programmet innehåller en färgglatt gränssnitt som består av en serie av flikar som låter dig snabbt få tillgång till kontakter, kalender och annan information. Lotus Organizer 6.1 kan du också söka efter information på Internet, inlägg händelser och möten på en Internetbaserad kalender och spela in anteckningar samtidigt som man talar i telefon.

Systemkrav

Lotus Organizer 6.1 körs på ett system som innehåller en Pentium-processor eller högre och Microsoft Windows 7, 32-bitarsversion, eller Vista. Systemet behöver också 128 megabyte RAM, en VGA eller högre upplösning, en CD-ROM-enhet och 34 MB ledigt hårddiskutrymme. Lotus Organizer 6.1 är även kompatibel med Windows 2000, NT, 98, 95 och Me.

Tillgänglighet

Lotus Organizer 6.1 finns att köpa direkt från IBM och från mjukvaru återförsäljare som är specialiserade på kalendern och organisatoriska program och IBM-produkter. Lotus Organizer 6.1 är också tillgängligt för köp genom att navigera datorns webbläsare till "IBM Lotus Organizer 6.1" länk (112.ibm.com/software/howtobuy/buyingtools/paexpress/Express?P0=E1&part_number=D5D41LL&catalogLocale=en_US&locale=en_US&country=USA&PT=html) och klicka på kryssrutan bredvid "IBM Lotus Organizer användarlicens + SW Subscription & Support 12 månader (D5D41LL)" och klicka på "Lägg i varukorgen" länk. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din beställning.

synkronisering

Öppna BlackBerry Desktop Manager och klicka på "Organizer", "Konfigurera inställningar." Klicka på "Inställningar" och klicka på "Lotus Organizer 6.1" under listan Tillgängliga skrivbordsprogram. Klicka på "Nästa" och klicka vilka kategorier du vill synkronisera från ansökan till din BlackBerry och från din BlackBerry till datorn. Klicka på "Nästa" och klicka på "Finish." Klicka på "Sync" för att starta överföringen av data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com