Hur man flytta Navbar under rubriken I min avhandling tema för Wordpress

July 28

Hur man flytta Navbar under rubriken I min avhandling tema för Wordpress


Avhandlingen är en vanlig och anpassningsbar tema för Wordpress content management system. Den använder krokar, som separerar alla de viktigaste delarna av temat i olika sektioner och definierar var och hur dessa olika delar ska visas. Detta gör att ändringar som skall göras i temat utan att ändra sina kärn filer. Genom att modifiera dessa krokar, Navbar --- den horisontella menyraden som automatiskt visar en lista över dina bloggens sidor --- kan enkelt flyttas till under rubriken om så önskas.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress adminkontrollpanelen. Detta ligger på yourblogURL / wp-admin.

2 Klicka på "Avhandling Alternativ" från den stora menyraden ner till vänster på skärmen. Klicka sedan på "Anpassad File Editor."

3 Klicka på rullgardinsmenyn i mitten av skärmen, klicka sedan på "custom_functions.php" från listan. Klicka på "Redigera vald fil" när du är klar. Filen visas nu i redigeringsområdet i mitten av sidan.

4 Markera all text i denna fil och kopiera den till klippbordet. Öppna sedan ett textredigeringsprogram som Anteckningar. Klistra in koden i textredigerare och spara den på din dator. Detta är en säkerhetskopia; Om du av misstag sparar ett misstag när du redigerar filen kan du enkelt återställa säkerhetskopian och ångra misstag.

5 Återgå till Wordskärmen. Rulla till botten av "custom_functions.php" filen och starta en ny linje. Kopiera och klistra in följande kod i det utrymme du har gjort:

/

Flytta navigeringsfältet under rubriken /

remove_action ( 'thesis_hook_before_header', 'thesis_nav_menu');

add_action ( 'thesis_hook_after_header', 'thesis_nav_menu');

Observera att avsnittet mellan / och / taggar är bara en påminnelse om vad denna extra kod gör, om du behöver ändra den här filen i framtiden.

6 Klicka på "Update File" längst ned i redigeringsområdet. Navigationsmenyn visas nu under webbplatsens huvudrubriken i stället för ovanför.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com