Hur man sätter in Bakgrund I en TIF-fil

May 18

Ett format taggade bildfil (TIF) tillåter en användare att lagra flera bilder inom en fil för enkel förvaring. Designers och fotografer använder TIF-filer för att komprimera sina bilder ner till en rimlig filstorlek samtidigt bilder tillgängliga för redigering. Du kan infoga bakgrundsbild i en TIF-fil i några minuter för att säkra dina favoritbilder.

Instruktioner

1 Öppna lämplig mapp på datorn för att komma åt bilder som du vill infoga i en TIF-fil. Du bör hålla den här mappen öppen tills du har öppnat och avslutade TIF lagring för att möjliggöra enkla förflyttningar.

2 Tillgång till TIF-fil innan du börjar flytta bakgrundsbilder och andra filer för att undvika slöseri med kraft. Du bör öppna mappen för TIF och placera den bredvid din "Foto" eller "Bakgrund" mapp på skrivbordet.

3 Kopiera varje bild som du vill infoga i en TIF-fil och dra ditt val genom att klicka på en knapp. Du kan klicka i hörnet av en fil, dra musen över ett antal val och klicka i mitten av ditt val. Du måste hålla den vänstra knappen tills bilderna överförs till TIF-fil.

4 Utnyttja förlustfri datakomprimering inslag i en TIF-fil för permanent lagring av gamla tapeter. Du kan högerklicka på en TIF-fil och välj "Komprimering" för att minska mängden utrymme som krävs för lagring på hårddisken.

5 Begränsa den totala filstorleken för enskilda TIF-filer till 2 GB för maximal effekt. Du bör överväga att öppna flera TIF-filer för stora tapeter och spara filer på CD-skivor eller en extern hårddisk om du inte planerar att göra några ändringar.

6 Tilldela taggar till varje bild i en fler post TIF-fil för enkel distinktion. Taggarna tillåter dig att skilja mellan flera versioner av samma bild genom att låta dig att definiera mått och specifika detaljer om varje bild.

7 Registrera TIF taggar med Adobe för att säkerställa att det inte finns någon replikation eller sammanblandning med andra filer. Adobe tillåter individer att registrera ett begränsat antal filer inom ett formulär för att undvika överbelastning TIF bibliotek och lagring (se Resurser nedan).

Tips

  • Placera TIF-fil på skrivbordet för enkel åtkomst och användning under redigering. Skrivbordet platsen för en TIF-fil innebär att du kan ta en bakgrundsbild från din "Bild" mappen och dra den till TIF.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com