Hur Återvinn datorer och skrivare

May 22

Hur Återvinn datorer och skrivare


Nya datorer kan vara föråldrad inom några månader eller till och med dagar efter köpet. Med en så hög omsättning av datorprodukter, konsumenterna tvingas hålla upp och ersätta sina datorer och skrivare ofta. Detta innebär mer avfall i våra ständigt växande deponier. Däremot har flera företag och organisationer som anges för att hjälpa konsumenterna återvinna sina gamla datorer och skrivare. När du vet hur, kommer du att vara ett steg närmare att rädda planeten.

Instruktioner

1 Sök lokalt för datorprogram återvinning. Precis som det är bättre att köpa lokalt, är det en bra idé att återvinna lokalt. Det kan finnas skolor eller ideella organisationer i ditt samhälle som kommer att sätta dina gamla datorer och skrivare som ska användas. Fråga runt kvarteret och hoppa på nätet med program som Earth 911 eller My Green Electronics att hitta lokala program som gör att du kan återanvända dina begagnade datorer och skrivare (se Resurser).

2 Fråga din återförsäljare. De flesta företag som säljer elektronik är nu villiga och kapabla att återvinna din gamla elektronik. Best Buy, Dell, HP och många andra företag återvinna gärna dina begagnade datorer och skrivare. Bara för att de inte annonsera att de återvinna, betyder inte att de inte gör det. Gör några telefonsamtal, eller fråga om återvinningsprogram när du är köper din nya dator.

3 Kontrollera statligt sponsrade program återvinnings. Även om det inte finns en rikstäckande statligt sponsrad program för återvinning, många regioner får statligt stöd för återvinning används elektronik. Erecycle.org är en webbplats avsedd för personer bosatta i Kalifornien för att hjälpa dem att återvinna använda elektronik. Liknande program och webbsidor kan hittas regionalt, så kolla på nätet och med din kommun.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com